Nye førsteklassinger høsten 2021

Det er mye som er nytt og spennende når man skal skal starte på skolen for første gang, både for barn og foresatte. Derfor skal vi her samle informasjonen som er kjekt for dere å vite i oppstartsfasen.

For generell informasjon er det bare å titte rundt på siden.

Påmelding:

Mange begynner nå å lure på hvordan man melder seg på. For de kommende førsteklassingene åpner vi for påmelding senest 1. mai. Når vi bikker denne datoen kan dere komme tilbake hit for påmeldingsskjema og mer informasjon.

Pris:

Oslo kommune tilbyr gratis deltidsplass for førstetrinn. Det vil hos oss si at dersom dere velger deltidsplass (da kan barnet være på AKS 3 dager i uken) så er det Oslo kommune som betaler dette. Velger dere heltidsplass (da kan barnet være på AKS alle 5 dagene), så koster dette 1050 kroner.