2. trinn

Lokaler:

2. trinn holder til i sine klasserom når de er på AKS. Dette gjør at barna slipper å ha med seg sekker og skiftetøy fra et sted til et annet. I år er dette i 2. etasje i østfløyen.

Kontakt oss:

Baseleder er Elizabeth Wood

E-post: kull2021.aks@gmail.com

Telefonliste:

Mobilene er bemannet fra skoleslutt. Det vil si klokken 13.30 (fredager: 12.45).
I ferier: fra klokken 8.00 eller 8.30.

• 2A: 482 97 956
  • 2B: 903 68 543
  • 2C: 900 23 956

Hva jobber vi med?

Viktige mål for oss er at elevene skal oppleve trygghet, trivsel og mestring. Vi fortsetter med å øve på ferdigheter som vil gjøre barna selvstendige, for eksempel påkledning, hygiene og å klare å utføre oppgaver og gjøremål selv. Et annet stort fokus er å på sosialt samspill; hvordan være en god venn og klassekamerat, ta hensyn til hverandre og hjelpe hverandre.

Vi har også voksenstyrte aktiviteter hvor elevene for utfolde seg i gymsal, ute, formingsaktiviteter og mer. Se kurskatalog for mer info om dette.