Hovedseksjon

Velkommen tilbake på skolen alle sammen

Skoleåret begynner 21.08.2023. Elevene på andre til syvende trinn starter klokken 08:30 og møter i skolegården til felles samling og skolegårdsdans. Første skoledag varer til klokken 13:30.

Et ekstra velkommen til første trinn som starter klokken 12:00 – oppmøte rundt flaggstangen i store skolegård! Her blir alle elevene ropt opp, og de får hilse på rektor og læreren sin. Fadderklassene kommer også og ønsker barna velkommen med sang. Når alle de fire klassene er ropt opp og har stilt opp, går de sammen med læreren sin til klasserommet for sin aller første skoledag. Foreldre og andre som følger sier hade ute i skolegården, og lærerne skal sørge for at det blir tatt bilde av elevene denne første dagen.

Elevens skoledag avsluttes klokken 1400. Det er ikke AKS-tilbud for første trinn denne første skoledagen. Andre skoledag møter barna i lille skolegård. Der vil det bli tydelig skiltet for den enkelte klassen, og lærer står klar for å møte barna i god til før det ringer inn klokken 08:30.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle nye elever, både de som skal begynne i første klasse og andre som er nye hos oss i år. Og så blir det veldig godt å møte alle gode og kjente igjen etter ferien.

Vel møtt!