Ferie-AKS

AKS kartleser gul

I skolens ferier har AKS åpent fulle dager, det vil si fra klokken 7.30 - 16.45.

Påmelding:

For å kunne planlegge både bemanning og innhold på "ferie-AKS" er det helt nødvendig for oss å ha påmelding i forkant av feriene. Vi varsler når vi åpner for påmelding.

Neste ferie er påskeferien. På grunn av innstramminger i Oslo kommune må AKS i år være stengt i påsken. Barn av foreldre med samfunnskritiske jobber får et tilbud ved behov.

Program for vinterferien 2021:

Program for 1. og 2. trinn.

Program for 3. og 4. trinn.

Innhold:

Når vi har åpent fulle dager ønsker vi å benytte muligheten til å gjøre ting vi ikke får gjort ellers, da reiser vi ofte på turer, har større prosjekt, arrangerer kino, aktivitetsdager og hygger oss litt ekstra. Ukeplan for feriene blir sendt ut i forkant av uken den gjelder.

Unntaket for turer er 1. trinn i august. Da bruker vi tiden her på skolen til å bli kjent med de nye elevene, og gjøre dem trygge med sine nye voksne og nye omgivelser.