Biblioteket - et av skolens viktigste rom

elever på bibliotek

Skolebiblioteket på Huseby er et av skolens viktigste og mest populære rom.

I løpet av de første skoleukene skal biblioteket på Huseby skole både ryddes og rustes opp. Vi har gått gjennom bøkene våre og kastet mange gamle og utslitte bøker. Vi har så lyst til å tilby elevene våre nye, aktuelle og inspirerende bøker, men vi har jo også stramt budsjett vi må forholde oss til.

Vi lurer derfor på om det er noen som har bøker hjemme som deres barn har lest ferdig eller vokst ifra, men som dere tenker at andre barn på Huseby skole kan ha glede av? I så fall vil vi bli veldig glade for å kunne overta disse.

Vi ønsker oss alt fra bildebøker, skjønnlitterære bøker for barn og ungdom og absolutt fakta-bøker om alle tenkelige og utenkelige emner. Hvis dere har noen bøker til oss så ta dem med på skolen en gang det passer. Er biblioteket stengt, kan dere sette bøkene utenfor og vi lover å ta vel imot bøkene når vi kommer. Hvis bøkene av en eller annen grunn ikke passe på biblioteket, lover vi at de likevel skal finne en leser på en annen måte.

På forhånd tusen takk!

Med vennlig hilsen Ingeborg Anly, Kari Aabø og Linda R Gjelsten

Åpningstider:

• Åpningstider kommer så snart biblioteket er klart for nyåpning.
  • Ansvarlig lærer: Linda R. Gjelsten