Huseby skolekor

Huseby Skole er stolte over å ha sitt eget skolekor. Koret er kjempepopulært og har i dag over 100 medlemmer – fra alle trinn.

Huseby Skolekor er delt opp i tre kor:

Minikor: 1. trinn

Aspirantkor: 2. - 3. trinn

Hovedkor: 4.- 7. trinn

Korene øver en gang i uken etter skoletid. Følgende tider gjelder for skoleåret 2016/17.

MANDAG = KOR DAG

Minikoret           1. trinn:               13:15 - 14:00

Aspirantkor 2     2. trinn:               14:00 - 14:45

Aspirantkor 3     3. trinn:               14:45 - 15:30

Hovedkoret        4. – 7. trinn:        15:30 - 16:15

Første øvelse er 29. august 2016.

Koret er under ledelse av vår supre dirigent, Inga Sandve. Inga er utdannet klassisk pianist ved Norges musikkhøgskole med kordireksjon som fordypning.

Hun har sunget i vokalgruppe i flere år og dirigert Huseby Skolekor siden høsten 2013. Sammen med sin musikalske familie driver hun musikkskolen Sandve Musikk. Inga er styremedlem i Oslo barne- og ungdomskorforbund. Inga har undervist barn siden hun gikk på ungdomsskolen.

Det er skikkelig trøkk når koret vårt synger! Det er variasjon i sangene – noe for enhver smak. Uansett er det sangglede og samhold som er i fokus – og det har barna. Det er gøy å synge sammen med andre gutter og jenter!

Koret er et eget tilbud, utenom SFO/AKS. Det koster 700 kroner pr semesteret å være med. Koret har et eget styre som består av korforeldre – fra alle trinn. Kontingenten settes på årsmøtet. Dersom kontingenten byr på økonomiske utfordringer, reduserer vi denne for ditt barn. Alle skal ha den samme muligheten til å være med!

Huseby Skolekor har to store konserter i året –en julekonsert og en stor konsert før sommeren hvor vi også har med eget band. I tillegg er vi med på noen lokale arrangementer i nærmiljøet. Vi synger også under flaggheisingen på skolen 17.mai. Alle koristene får nå også egne fine t-skjorter som skal brukes på de fleste konsertene.

Velkommen til Huseby Skolekor! Vi håper å se DEG!